Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Archive for September, 2013

10 njerezit e pafajshem qe u denuan me vdekje

10 njerezit e pafajshem qe u denuan me vdekje

10 njerezit e pafajshem qe u denuan me vdekje Shpesh kemi dëgjuar për njerëz që janë akuzuar për krime që nuk i kanë kryer, por gjithashtu mund të keni dëgjuar dhe për njerëz që janë dënuar me dënim me vdekje. Në një vështrim prapa...
© 2013 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress