Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Archive for December, 2013

Taksat e reja per vitin 2014

Taksat e reja per vitin 2014

Taksat e reja per vitin 2014 Taksat e reja qe do te rriten per vitin 2014. Kush zotëron një shtëpi të dytë në emër të tij do të paguajë një taksë dy herë më të lartë për banesën se ajo, që paguhet normalisht. Kjo është një nga normat...
Aleksandri i Madh eshte Ilir (Video)

Aleksandri i Madh eshte Ilir (Video)

Aleksandri i Madh eshte Ilir (Video) Eshte zbuluar testamenti ku Aleksandri i Madh deklaron se eshte Ilir duke u drejtuar popullit te Shkodres me fjalën se ai është “pinjoll i farës së ilirëve”. Testamenti eshte zbuluar nga studiuesja e shquar...
Boksieri shqiptar Reshat Mati ne Amerike (Video)

Boksieri shqiptar Reshat Mati ne Amerike (Video)

Boksieri shqiptar Reshat Mati ne Amerike (Video) Boksieri i vogel shqiptar Reshat Mati me vendodhje ne Amerike eshte një 13-vjeçar dhe falë aftësive të rralla luftarake që nuk janë parë kurrë mbase në të gjithë botën. Nuk bëhet fjalë për...
Shembja e ndertimeve pa leje me tritol (Video)

Shembja e ndertimeve pa leje me tritol (Video)

Shembja e ndertimeve pa leje me tritol (Video) Shembja e ndertimeve pa leje me tritol ne Shqiperi ka filluar tashme vetëm mëngjesin e datës 20 tetor, një ditë e diel ne mes te Tiranes prane Fakultetit Ekonomik. Atë ditë, të gjitha televizionet...
Grupet e Boterorit Brazil 2014

Grupet e Boterorit Brazil 2014

Grupet e Boterorit Brazil 2014 Shiko grupet e Boterorit Brazil 2014 live. Shorti i Boterorit  ka shkuar me sukses ndersa eshte treguar i meshirshem ne fillim me Italine, por ne vazon e fundit italianet gjeten ne rrugen e tyre Angline. Nuk ka perballje...
© 2013 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress