Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Radio & Television » Era Tv

Era TV Live

Era TV Live

Shiko Era TV live shqip falas online. Televizioni ERA nga Shkupi, me punë filloi para 13 vitesh, si televizion i parë që emeton program në gjuhe shqipe.

Deri më sot TV ERA ka shikueshmëri të madhe dhe besimin e mbi 300 000 shikuesve të Shkupit e rrethinës, numri i të cilëve është në rritje e sipër. Vet programi i suksesshëm dhe kualitativ na mundësoi këtë privilegj.

Shiko Era Tv live shqip

Tendencë e këtij televizioni është që të arrijë shikueshmëri edhe larg Shkupit. Njëherit tentojmë që ti kënaqim nevojat edhe të shikuesve të tjerë shqiptar nga viset e ndryshme të vendit, gjegjësisht në Maqedoninë perëndimore.

KLIKO KETU DHE SHIKO ERA TV LIVE SHQIP

Prandaj edhe kërkesat e shumta që për çdo ditë na arrijnë nga qytetarët e këtyre viseve na inkurajojnë që të ndërmarim këtë hapë dhe TV ERA së shpejti të shikohet edhe në këto vise Por TV ERA nuk ndalet këtu. Hapi jonë i ardhëshëm është që së shpejti të emetojmë program edhe jashtë Maqedonisë. Gjegjësisht këto ditë bëhen përgatitjet përfundimtare teknike dhe programore që të përfshijmë pjesë të ndryshme të Europës, Amerikës, Kanadasë dhe në çdo vend ku janë bashkëatdhetarët tanë. Kjo do të jetë e mundshme përmes emetimit të programit tonë APTV përmes internetit dhe programit satelitor. Do të thotë që TV ERA njëkohësishtë do të emetojë dy programe të ndryshme. Njëri territorial (tokësor) i cili do ti përmbush nevojat e shikuesve tanë në Maqedoni, ndërsa ai satelitor dhe i internetit, do ti përmbush nevojat e bashkëatdhetarëve tanë jashtë vendlindjes.

TV ERA ju ofron programe të ndryshme: informative, emisione të ndryshme zbavitëse si dhe emisione të ndryshme dokumentar. Gjithashtu me kënaqësi ju prezantojmë edhe ligën spanjole e cila për çdo javë tërheq vëmendjen e mijëra shikuesve para ekraneve televizive. Kohëve të fundit TV ERA shikuesve të vet iu mindëson përcjelljen e programit në sistemin Dual përmes të cilit shikuesit që nuk e njohin gjuhën shqipe programin mund ta ndjekin në gjuhën maqedone.

Leave a Reply

© 2011 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress