Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Njoftime Falas » Eri Shpk

Eri Shpk Foto.1

Eri Shpk Foto.1

Eri Shpk: Tregtim me pakice i karburanteve (distrubutor), vajrave lubrifikante e artikujve.

Eri Shpk operon ne Import – Eksport te artikujve te ndryshem, indusrtiale e ushqimore, lende e materiale ndertimi, pjese e pajisje elektrike e elektroshtepiake, etj.

Eri Shpk

Eri Shpk ka dhe si aktivitet hapjen dhe shfrytezimin e serviseve per automjete te gjitha llojeve, te restoranteve dhe bar-kafe, hotelerive etj.

Administrator: Gjon Lufi
Adresa: Autostrada Lezhe-Mamurras, Fushe Mamurras
Emri Tregtar: ERI
Telefon: 244974

Foto Album

Eri Shpk Foto.2

Eri Shpk Foto.2

Eri Shpk Foto.3

Eri Shpk Foto.3

Eri Shpk Foto.4

Eri Shpk Foto.4

Leave a Reply

© 2012 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress