Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Lifestyle » Facebook Interests, nje gazete personale per secilin

Facebook Interests, nje gazete personale per secilin

Facebook Interests, nje gazete personale per secilin

Facebook ka njoftuar se brenda javësh do të lancojë funksionin e ri “Interest Lists”.

Duket se listat e interesit do të paraqiten në llogaritë e përdoruesve të Facebook rastësisht dhe disa prej nesh do të mund t’i marrim ato brenda pak ditësh, ndërsa të tjerët do të duhet të presin një kohë.

Facebook Interests, nje gazete personale per secilin

Kjo është lloj i një zgjerimi i interesave të përdoruesit, të cilat Facebook edhe tani na lejon t’i zgjedhim.

Facebook thotë se kur llogaria ka mundësinë për të aktivizuar “Listat e Interesit” ju do të shihni butonin “Add Interests” në këndin e sipërm të majtë të lajmeve dhe notifikimeve të reja që ju i pranoni në murin tuaj.

Përdoruesit gjithashtu do të jenë në gjendje të krijojnë listat e tyre të preferuara në faqen “Add Interests”. (Lezha.eu)

Leave a Reply

© 2012 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress