Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Art & Kulture » 2 femije Ukrahinas, mahnitin boten

2 fëmijë gjeni nga Ukraina, mahnitin botën

2 fëmijë gjeni nga Ukraina, mahnitin botën

Dy fëmijë gjeni nga Ukrahina kanë habitur botën më numrat e tyre të akrobacive. Ata janë artistë të vërtetë.

Vajza quhet Karina dhe ka vetëm 6 vjet dhe ka lindur në qytetin Berdichev. Djali quhet Yura dhe është vetëm shtatë (7) vjet dhe vinë poashtu nga qyteti i Berdichev në Ukrahinë.

2 femije Ukrahinas, mahnitin boten

Në 5 minuta ata kanë mahnitur publikun botërorë, ndërsa juria profesionale ka mbetur gojë hapur.

Janë talentët më të mëdhej botërorë për momentin, ndërsa në një të ardhëme të afërtë do të pushtojnë teatrot më të mëdhej të metropoleve. (Lezha.eu)

Video Lajm

Leave a Reply

© 2010 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress