Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Filma Online » Filmi shqiptar Mao Ce Dun

Filmi shqiptar Mao Ce Dun

Filmi shqiptar Mao Ce Dun

Mao Ce Dun eshte film shqiptar i vitit 2007 me regji nga Besnik Bisha dhe skenar nga Besnik Mustafaj. Filmi Mao Ce Dun si nje film elegant, megjithëse provokues dhe gati gati një komedi e errët.

Ky film tronditës shpalos realitetin në një vend komunist në vitet 70 përmes syve dhe veprimeve të zgjuara të një cigani të zakonshëm. Ngjarja zhvillohet në një qytet të vogël në Shqipëri ku përveç jetësës civile të mirë organizuar të banorëve ndeshemi edhe me një komunitet të vogël ciganësh.

Shiko filmin shqiptar Mao Ce Dun online falas

Rrjedha e qetë e jetës së tyre trazohet nga lindja e një fëmije. Djali i nëntë i familjes cigane do të gëzojë jo vetëm familjen e tij por të tërë komunitetin rom. Në fakt, lindja dhe mirëqenia e tij do të jenë në krye të axhendës së marrëdhënieve zyrtare shqiptaro kineze.

KLIKO KETU DHE SHIKO FILMIN SHQIPTAR MAO CE DUN ONLINE FALAS

E çfarë mund ta trondiste pushtetin e fortë komunist të kohës Epo, lindi një fëmijë.. dhe jo një fëmijë si githë të tjerët.. Emri i tij është Mao Ce Dun. Një Mao Ce Dun cigan i viteve 70.

Aktorët dhe rolet: Fadil Hasa (Hekuran Romalini), Miola Sitaj (Sulltana Romalini), Ola Sadiku (Xhina), Marko Bitraku (Myslymi), Vangjel Toçe (Tahiri), Zehrudin Dokle (Abdiu), Natasha Sela (cigania).

Leave a Reply

© 2012 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress