Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Filma Online » Filmi shqiptar Shoku yne Tili

Shoku yne Tili

Shoku yne Tili

Shiko filmin shqiptar Shoku yne Tili online falas ne internet. Shiko filmin shqip Shoku yne Tili live. Shiko falas filmin shqiptar Shoku yne Tili, shiko filma shqiptar.

Tili është një nxënës i vështirë që bëhet problem për familjen dhe shkollën dhe i sjell shqetësime sidomos mësuese Besës. Fëmijë si Tili kërkojnë një kujdes të veçantë durim dhe takt në mënyrë që të shfaqin më të mirën e tyre. Filmi trajton probleme sociale që kërkojnë vullnet dhe këmbëngulje si nga shkolla ashtu edhe nga familja.

Shiko filmin shqiptar Shoku yne Tili online

English Synopsis: Tili is a special young boy a difficult pupil being a problem for the family and the school. He causes troubles especially to teacher Besa. There are children like Tili who need particular care patience and tact in order to bring out what is good in them. The film treats social problems that require great will and insistence by teachers and family as well.

KLIKO KETU DHE SHIKO FILMIN SHQIPTAR SHOKU YNE TILI ONLINE FALAS

Skenari: Q.Kashari N. Bitri H. Kamberi, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Tahsim Hoshafi, Regjia: Fehmi Oshafi, Aktore: Elida Janushi Arben Lati Lutfi Hoxha Zyliha Miloti etj.

Leave a Reply

© 2011 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress