Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Njoftime Falas » Fjalor i Gjuhes Shqipe

Fjalor i Gjuhes Shqipe

Fjalor i Gjuhes Shqipe

Fjalor Online i Gjuhes Shqipe, Fjalor Shqip Shqip. Fjalori i Gjuhes Shqipe eshte nje fjalor online pjes e fjaloret qe ju ofron falas perkthimin dhe shpjegimin e fjaleve ose te fjalive ne Shqip. Free fjalor i Gjuhes Shqipe online.

Perkthe Online Fjalor i Gjuhes Shqipe apo Fjalor shqip shqip, Fjalor i detajuar online, Shqip Shqip Fjalor – perkthe tekst duke perdorur sherbimin tone te perkthimit falas online. Fjalori i parë shumë-gjuhësh shqip online. Shqip-Shqip, Fjalor Elektronik Shqip-Shqip.

Fjalor i Gjuhes Shqipe – Fjalor Shqip Shqip

Në kete fjalor mund ta gjeni shpjegim ne gjuhën shqipe me rreth 40.000 fjale. Dhe, mjafton që të shënoni kryekreje në formularin e zbrazët fjalën ose termin e kërkuar dhe menjëherë do ta keni shpjegimin (pra, përmbajtjen dhe funksionin gramatikor, në tërësi) të asaj fjale a të atij termi, apo edhe të disa të tjerave që kanë një lidhje të përbashkët fjalëformuese, ashtu, pa ndryshime, siç është dhënë në Fjalorin e gjuhës së sotme shqipe të vitit 1980.

KLIKO KETU DHE PERKTHE FJALOR I GJUHES SHQIPE – FJALOR SHQIP SHQIP ONLINE FALAS

Prandaj, kjo gjë do të na lehtësojë shumë punën në kërkimin e fjalëve, kuptimisht dhe gramatikisht të paqarta, sa e si duhet, me të cilat ndeshemi gati çdo ditë.

Per te kuptuar gjdo fjale te gjuhes shqipe. Faleminderit per viziten.

Leave a Reply

© 2012 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress