Posts Google+ Youtube

You Are Here: Home » Njoftime Falas » Fjalor Italisht Shqip

fjalor shqip italisht 150x150 Fjalor Italisht Shqip

Fjalor Shqip Italisht

Fjalor Online Italisht Shqip dhe Shqip Italisht. Fjalori Italisht Shqip eshte nje fjalor online qe ju ofron falas perkthimin e fjaleve ose te fjalive nga Shqip ne Italisht ose nga Italisht ne Shqip.

Perkthe Online nga shqip ne italisht apo nga italisht ne shqip, Fjalor i detajuar online, Shqip Italisht Fjalor – perkthe tekst duke perdorur sherbimin tone te perkthimit falas online. Fjalori i parë shume-gjuhesh shqip online. Shqip-Italisht, Fjalor Elektronik Italisht-Shqip.

Fjalor Italisht Shqip dhe Shqip Italisht online

Fjalor Shqip – Italisht, Rreth 55 000 fjalë-titull, mbi 200 000 ilustrime me shembuj përdorimi e shprehje frazeologjike, barazvlerës të saktë e të zgjedhur shqip, terma shkencore e teknike, shënime gramatikore e shënime përdorimi sipas fushave janë disa nga karakteristikat kryesore të këtij fjalori edhe me një paraqitjë tipografike të re e më të përparuar.

KLIKO KETU DHE PERKTHE FJALOR SHQIP-ITALISHT DHE ITALISHT-SHQIP ONLINE FALAS

Dizionario Italiano Albanese Online. Traduttore albanese italiano gratuito. Traduttori gratis online italiano albanese. Dizionarioillustrato albanese.

Italian Albanian Dictionary or Albanian Italian Dictionary is an online dictionary which translates words or sentences from Albanian to Italian or from Italian to Albanian. Download Free Fjalor Shqip Italisht related searches. Free Albanian Dictionary, Translators and Translation.

Per te perkthyer gjdo fjale apo fjali nga Italishtja ne Shqip apo anasjelltas. Faleminderit per viziten.

fjalor italisht shqip2 Fjalor Italisht Shqip

1 Comment

  1. elona says:

    a mund te shkarkohet kjo????????/

Leave a Reply


Copyright © 2006 - 2014 Lezha Online All rights reserved. · Privacy Policy
Site Map · Contact Us · Links · Marketing · Terms Of Use · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress