Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Njoftime Falas » Fjalor Latinisht Shqip

Fjalor Shqip Latinisht

Fjalor Shqip Latinisht

Fjalor Online Latinisht Shqip dhe Shqip Latinisht. Fjalori Latinisht Shqip eshte nje fjalor online qe ju ofron falas perkthimin e fjaleve ose te fjalive nga Shqip ne Latinisht ose nga Latinisht ne Shqip.

Perkthe Online nga shqip ne latinisht apo nga latinisht ne shqip, Fjalor i detajuar online, Shqip Latinisht Fjalor – perkthe tekst duke perdorur sherbimin tone te perkthimit falas online. Fjalori i parë shume-gjuhesh shqip online. Shqip-Latinisht, Fjalor Elektronik Latinisht-Shqip.

Fjalor Latinisht Shqip dhe Shqip Latinisht online

Fjalor Shqip – Latinisht, Rreth 50 000 fjalë-titull, mbi 200 000 ilustrime me shembuj përdorimi e shprehje frazeologjike, barazvlerës të saktë e të zgjedhur shqip, terma shkencore e teknike, shënime gramatikore e shënime përdorimi sipas fushave janë disa nga karakteristikat kryesore të këtij fjalori edhe me një paraqitjë tipografike të re e më të përparuar.

KLIKO KETU DHE PERKTHE FJALOR SHQIP-LATINISHT DHE LATINISHT-SHQIP ONLINE FALAS

Latin Albanian Dictionary or Albanian Latin Dictionary is an online dictionary which translates words or sentences from Albanian to Latin or from Latin to Albanian. Download Free Fjalor Shqip Latinisht related searches. Free Albanian Dictionary, Translators and Translation.

Per te perkthyer gjdo fjale apo fjali nga Latinishtja ne Shqip apo anasjelltas. Faleminderit per viziten.

1 Comment

  1. haxhi mehmetaj says:

    have bene

Leave a Reply

© 2012 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress