Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Njoftime Falas » Fjalor Shqip Gjermanisht

Fjalor Shqip Gjermanisht

Fjalor Shqip Gjermanisht

Fjalor Shqip Gjermanisht Online, Fjalor Gjermanisht Shqip eshte nje fjalor online qe ju ofron falas perkthimin e fjaleve ose te fjalive nga Shqip ne Gjermanisht ose nga Gjermanisht ne Shqip.

Perkthe Online nga shqip ne gjermanisht apo gjermanisht ne shqip, Fjalor i detajuar online, Shqip Gjermanisht Fjalor – perkthe tekst duke perdorur sherbimin tone te perkthimit falas online.

Fjalor Shqip Gjermanisht dhe Gjermanisht Shqip Online

Fjalori gjermanisht – shqip është përgatitje e autorit shqiptar Zef Simoni dhe përmban mbi 25 000 fjalë dhe shprehje që janë më të përdorshme në gjuhën e folur dhe letrare gjermane. Një gramatikë e shkurtuar e gjuhës gjermane.

KLIKO KETU DHE PERKTHE FJALOR SHQIP-GJERMANISHT DHE GJERMANISHT-SHQIP ONLINE FALAS

Udhëzues për përdorimin e fjalorit. Specifikime të fjalëve në fushat ku ato përdoren, si në art, shkencë, politikë, etj. Download Free Fjalor Shqip Gjermanisht related searches. Albanisch-deutsches Wörterbuch zirka 25000 Wörter.

Per te perkthyer gjdo fjale apo fjali nga Gjermanishtja ne Shqip apo anasjelltas. Faleminderit per viziten.

Perkthe Fjalor Gjermanisht Shqip

2 Comments

  1. dreni says:

    tung qa po ban nej 3

  2. tina says:

    Te dua Shum

Leave a Reply

© 2012 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress