Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Njoftime Falas » Fjalor Shqip Serbisht

Fjalor Shqip Serbisht

Fjalor Shqip Serbisht

Fjalor Online Shqip Serbisht dhe Serbisht Shqip. Fjalori Shqip Serbisht eshte nje fjalor online qe ju ofron falas perkthimin e fjaleve ose te fjalive nga Shqip ne Serbisht ose nga Serbisht ne Shqip.

Perkthe Online nga shqip ne serbisht apo nga serbisht ne shqip, Fjalor i detajuar online, Shqip Serbisht Fjalor – perkthe tekst duke perdorur sherbimin tone te perkthimit falas online. Fjalori i parë shume-gjuhesh shqip online. Shqip-Serbisht, Fjalor Elektronik Serbisht-Shqip.

Fjalor Shqip Serbisht dhe Serbisht Shqip online

Rreth 55 000 fjalë-titull, mbi 200 000 ilustrime me shembuj përdorimi e shprehje frazeologjike, barazvlerës të saktë e të zgjedhur shqip, terma shkencore e teknike, shënime gramatikore e shënime përdorimi sipas fushave janë disa nga karakteristikat kryesore të këtij fjalori edhe me një paraqitjë tipografike të re e më të përparuar.

KLIKO KETU DHE PERKTHE FJALOR SHQIP-SERBISHT DHE SERBISHT-SHQIP ONLINE FALAS

Fjalori shqip-serbisht, Албански Српски речник.

Serbian Albanian Dictionary or Albanian Serbian Dictionary is an online dictionary which translates words or sentences from Albanian to Serbian or from Serbian to Albanian. Download Free Fjalor Shqip Serbisht related searches. Free Albanian Dictionary, Translators and Translation.

Per te perkthyer gjdo fjale apo fjali nga Serbishtja ne Shqip apo anasjelltas. Faleminderit per viziten.

3 Comments

  1. Samuel says:

    hey a ka mundesi te me tregoni shqip serbisht

  2. raif says:

    hej a po përktheni serbisht nga shqipja apo ndryshe bëni këtë punë???

  3. fatlum hebibi says:

    Hvala

Leave a Reply

© 2012 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress