Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Njoftime Falas » Fjalor Shqip Turqisht

Fjalor Shqip Turqisht

Fjalor Shqip Turqisht

Fjalor Online Shqip Turqisht dhe Turqisht Shqip. Fjalori Shqip Turqisht eshte nje fjalor online qe ju ofron falas perkthimin e fjaleve ose te fjalive nga Shqip ne Turqisht ose nga Turqisht ne Shqip.

Perkthe Online nga shqip ne turqisht apo nga turqisht ne shqip, Fjalor i detajuar online, Shqip Turqisht Fjalor – perkthe tekst duke perdorur sherbimin tone te perkthimit falas online. Fjalori i parë shume-gjuhesh shqip online. Shqip-turqisht, Fjalor Elektronik Turqisht-Shqip.

Fjalor Shqip Turqisht dhe Turqisht Shqip online

Rreth 55 000 fjalë-titull, mbi 200 000 ilustrime me shembuj përdorimi e shprehje frazeologjike, barazvlerës të saktë e të zgjedhur shqip, terma shkencore e teknike, shënime gramatikore e shënime përdorimi sipas fushave janë disa nga karakteristikat kryesore të këtij fjalori edhe me një paraqitjë tipografike të re e më të përparuar.

KLIKO KETU DHE PERKTHE FJALOR SHQIP-TURQISHT DHE TURQISHT-SHQIP ONLINE FALAS

Fjalori shqip-turqisht me autor Hysen Voci përmban mbi 15000 fjalë dhe shprehje. Arnavutça – Türkçe Sözlük.

Turkish Albanian Dictionary or Albanian Turkish Dictionary is an online dictionary which translates words or sentences from Albanian to Turkish or from Turkish to Albanian. Download Free Fjalor Shqip Turkish related searches. Free Albanian Dictionary, Translators and Translation.

Per te perkthyer gjdo fjale apo fjali nga Turqishtja ne Shqip apo anasjelltas. Faleminderit per viziten.

3 Comments

  1. DREN FERIZI says:

    ON TAMPAN KAPLAMASI

  2. sara says:

    kam frik te fle se te endrroj kam frik te zghohem se te kerkoj kam frike te vdes se te harroj kam frik te jetoj se te dashuroj

Leave a Reply

© 2012 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress