Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Njoftime Falas » Formulari i aplikimit te llotarise amerikane DV 2014 online

Formulari i aplikimit te llotarise amerikane DV 2014 online

Formulari i aplikimit te llotarise amerikane DV 2014 online

Formulari i aplikimit te llotarise amerikane DV-2014 tashme online. Ju mund të plotësoni Formularin DS-5501, formulari Elektronik i Aplikimit të Llotarise.

Mosplotësimi i formularit plotësisht do të skualifikojë aplikimin tuaj. Formulari i regjistrimit do t’ju kërkojë që të përfshini informacionet me te dhenat tuaja ne Formularin e Aplikimit Elektronik të Llotarisë Amerikane.

Formulari i aplikimit te llotarise amerikane DV 2014 online

SHËNIM: Departamenti i Shtetit inkurajon shumë aplikantët të plotësojnë formularin e regjistrimit pёr aplikimin pёr llotarinё pa asistencën e “Konsulentëve të Vizave,” “Agjentët e Vizave,” ose tё individëve të tjerë, të cilët ofrojnë të dërgojnë aplikimet në interes të aplikantëve. Nëse juve ju duhet ndihma e ndonjërit për të plotësuar formën e aplikimit, ju duhet të jeni i pranishёm kur aplikimi po përgatitet dhe ju duhet të ruani faqen e konfirmimit dhe numrin unik të konfirmimit. “Personat që ju ndihmojnë” mund të përpiqen të mbajnë numrat e konfirmimit në mënyrë që t’ju kërkojnë në mënyrë te paligjshme para në këmbim të njoftimit të informacionit që normalisht duhet të jetë i mundësuar direkt për ju.

KUJTESË: Numri juaj i konfirmimit i regjistrimit online nё Programin e Llotarisё DV-2014 duhet patjetёr pёr t’ju mundёsuar juve tё hyni mё vonё nё faqen e internetit tё E-DV-sё. Juve do t’ju duhet tё vizitoni faqen e internetit tё e-DV-sё (www.dvlottery.state.gov) pas 1 Majit 2013 pёr tё pёrcaktuar nëse aplikimi juaj është përzgjedhur ose jo, nёpёrmjet Kontrollit tё Statusit tё Aplikimit. Kontrolli i Statusit të Aplikimit do të jetë e vetmja mënyrë për t’ju informuar ju nëse jeni përzgjedhur për Llotarinë DV-2014. Ai do t’ju japë udhëzime sesi të procedoni më tej me aplikimin tuaj dhe po nëpërmjet Kontrollit të Statusit të Aplikimit ju do njoftoheni për datën e takimit për intervistën e vizës së emigrimit. Nёse ju e humbisni informacionin konfirmues, ju nuk do tё jeni nё gjendje tё kontrolloni statusin e aplikimit tuaj pёr DV. (Lezha.eu)

8 Comments

 1. Xheni says:

  I know i am a teen and i can not travel abroad , but my dream is to become an famous actrees in u.s.a …… Hi , i am xheni … I am from albania …..i am proud of my hometown and i wanna make my place proud…i know i have enough talent for acting to this……i also have cousins and some friends of my mom in new york……i believe in myself and my dreams but i also know that it is to hard….. Thank you !

 2. Qirjo Jovana says:

  Hi my name is Jovana i am 24 years old and i am from albania.I live in Greek 22 yeas with my family.I would like for myself a better future but in Greece unfortunately don’t have jobs.I would like to live and to work in America,i know
  that it is to hard but i believe in myself….Thank you!

 3. JOVANA says:

  Hi..I`m Jovana. My dream is to live and study in USA. Hope my dream come true. I turn 18 this june and wish I could start my studies in USA. I have a lot of relatives there. I would be blessed if I`m one of the lucky people who win the american lottary. God bless AMERICA !
  Thank you 🙂

 4. maca elton says:

  Hi! “re A family of Albanian to stay in italy.Work and we sit with italian documents, we desire to Migrating to the United States of America.Our motive is for the child to have a better future with. THANKS

 5. Helidon says:

  Hi. I am Helidon 35 years old. I live in Albania with my family. The USA is my dream for mi and my chhilderen. I have 2 children . My soon Endri and my girl Jasemin. M

 6. Flavia says:

  Hi . I am Flavia 19 years old . I live in Albania . I finished the high school .
  But USA is all time in my dream .
  I like to live in USA but and I love to be actrees .
  Thanky very much .

 7. beny says:

  little bit of luck and much dreams everything is possible,i have much dreams but i haven’t luck.f…k

 8. antoneta says:

  i am teacher antoneta and i am interested to participated in the american lottery!i am interested to work and part time study in the field of education!i speak English fluently!how can i apply to won the lottery?best wishes!

Leave a Reply

© 2012 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress