Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Njoftime Falas » Gazeta Shqiptare

Gazeta Shqiptare

Gazeta Shqiptare

Gazeta shqiptare online, Gazeta shqip, Shtypi shqiptar online, Albania News, Albania Newspaper, Gazeta Shqiptare Albania, Lajmet e fundit minut pas minute.

Lezha lajme, Lajme nga Lezha, lajme shkoder, lajme shqiptare, Lajme, News, Notizie, Lajmet e fundit.

Gazeta shqip online, shqiperia lajmet e fundit, lajme shqiperi, lajme nga ulqini, Lajme shqip, Lajmet e fundit nga shqiperia, lajm shqip, aktualitet, kuriozitete shqiptare, kuriozitete nga bota.

Gazeta Shqiptare Online

Sport shqiptar, lajme sporti, lajme futboll, shendeti njeriut, shendeti publik, shendeti seksual, shendeti online, shendetesi, showbiz shqiptar, teknologji, teknologjia mikroskopike, teknologjia e informacionit, lajme alsat, shqiperia eshte kultura, Kultura shqiptare, kultura ilire. Giornali albanesi, Revista shqiptare.

Media Shqip ne PDF

Gazeta Shqiptare

Gazeta Tema
Gazete e perditshme e pavarur me lajme nga shqipëria dhe rajoni.
Faqja zyrtare: http://www.gazetatema.net

Gazeta Koha Jone
Gazetë e pavarur shqiptare themeluar nga gazetari Nikollë Lesi.
Faqja zyrtare: http://www.kohajone.com

Gazeta Shekulli
Shekulli është gazeta më e madhe në Shqipëri që botohet nga Botimet Periodike Spektër.
Faqja zyrtare: http://www.shekulli.com.al

Gazeta Panorama
Gazeta “Panorama” është gazetë e përditshme në gjuhën shqipe, botohet në Tiranë. Aktualisht është gazeta më e shitur në vend.
Faqja zyrtare: http://www.panorama.com.al

Gazeta Shqip
Shqip është gazetë e përditshme e pavarur në gjuhën shqipe.
Faqja zyrtare: http://www.gazeta-shqip.com

Lajmet e Fundit
Gazetë online në shqip qe mbledh ne kohe reale lajmet me te fundit nga shtypi shqiptar.
Faqja zyrtare: http://www.lajmetefundit.net

Gazeta Standard
Gazeta Standard është gazetë e pavarur përditshme në gjuhën shqipe.
Faqja zyrtare: http://www.standard.al

Gazeta Shqiptare
“Gazeta Shqiptare” është gazeta e pavarur më e vjetër në Shqipëri.
Faqja zyrtare: http://www.balkanweb.com/gazetav5/

Gazeta Metropol
Gazete e perditshme shqiptare, botim i metropol group.
Faqja zyrtare: http://www.gazetametropol.com

Gazeta Sot
Sot është gazetë e përditshme e pavarur në gjuhën shqipe, botues i së cilës është Arian Prodani.
Faqja zyrtare: http://www.sot.com.al

Gazeta Start
Gazeta e përditshme e pavarur me lajmet e fundit nga vendi dhe bota.
Faqja zyrtare: http://www.gazetastart.com

Gazeta Express
Gazeta e përditshme Express, produkt kryesor i kompanisë MediaWorks, artikuj relevantë, të hulumtuar mirë, dhe opinione autoritative.
Faqja zyrtare: http://www.gazetaexpress.com

Gazeta Kosova Sot
Gazeta Kosova Sot është gazete e përditshme informative e pavarur ne Kosove.
Faqja zyrtare: http://www.kosova-sot.info

Gazeta Koha Ditore
Koha Ditore është gazetë e përditshme nga Kosova e themeluar në vitin 1997. Botohet në Prishtinë nga kompania Koha.
Faqja zyrtare: http://www.koha.net

Gazeta 55
Gazeta “55″ është gazetë e përditshme e pavarur që botohet në Shqipëri.
Faqja zyrtare: http://www.gazeta55.al

Gazeta Telegraf
Telegraf është gazetë e përditshme e pavarur që një shpërndarje të gjërë në të gjithë territorin e Shqipërisë.
Faqja zyrtare: http://www.gazetatelegraf.com

Gazeta Rilindja Demokratike
Gazeta politike e partise Demokratike.
Faqja zyrtare: http://www.rilindjademokratike.com

Gazeta Zeri i Popullit
Gazeta politike e partise Socialiste.
Faqja zyrtare: http://www.zeri-popullit.com

Gazeta Integrimi
Gazeta politike e partise LSI (Levizja Socialiste per Integrim).
Faqja zyrtare: http://www..integrimi.com

Gazeta Republika
Gazeta politike e partise Republikane.
Faqja zyrtare: http://www.gazetarepublika.al

Gazeta Balli i Kombit
Gazeta politike e partise Balli Kombetar.
Faqja zyrtare: http://www.ballikombit.org

Gazeta Celesi
Gazeta kushtuar lajmerimeve per shitje, blerje, dhenie me qera, punesime, aktivitete etj.
Faqja zyrtare: http://www.celesi.info

Gazeta Sporti Shqiptar
Sporti shqiptar është gazeta e parë sportive në Shqipëri dhe e para e këtij lloji në Ballkan.
Faqja zyrtare: http://www.sportishqiptar.com.al

Gazeta Sporti Ekspress
Nje nga gazetat më te medha sportive në Shqipëri.
Faqja zyrtare: http://www.sportekspres.com

Leave a Reply

© 2012 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress