Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Njoftime Falas » Gjej makina te lira me qera online ne Shqiperi

Gjej makina te lira me qera online ne Shqiperi

Gjej makina te lira me qera online ne Shqiperi

Gjej makina me qera ne Shqiperi, rezervo makina te lira me qera ne Tirane. Kerko makinen me qira ne faqen tone te internetit e cila ju ofron te gjitha kategorite e makinave online.

Prenotoni makinen tuaj online me qera e cila eshte e ofruar per turiste qe vijne nga e gjitha bota dhe nga te gjitha shtetet.

Gjej makina te lira me qera online ne Shqiperi

Makina te lira me Qera ne Tirane dhe Shqiperi Ju ofron cmimet te arsyeshme per turiste dhe biznesmene.

Faqja Ju ofron nje perzgjedhje te kompanive te makinave me qera ne Shqiperi, me cmimet me favorite dhe te arsyeshme per te gjitha kategorite.

Car insurance cheap car rental alicante airport insurance companies rates on auto, home, life, health and other insurance coverage only in Albania.

1. TIRANA CAR RENTATLS Makina me Qera
Adresa: Abdyl Frasheri Street, P. 11, Sh. 4
Tel: +355 (0) 46 301 255
Fax: +355 (0) 46 301 255
Cel: +355 (0) 68 40 30 505
Website: http://www.tirana-car-rentals.com

2. ALBANIA CAR RENTALS ofron shumellojshmerine me te madhe te makinave me qera. Makina te te gjitha grupeve duke filluar nga ekonomike e deri tek kategoria luksoze, 4×4, minibuse etj. Lezha.eu Gjithashtu veme ne dispozicionin tuaj shofere te dedikuar e profesioniste. Ofrojme nje sherbim fleksibel ne ne varesi te nevojave tuaja per te marre me qera makinen e deshiruar.
Adresa: Rruga Vaso Pasha Nr 6, Tirane
Tel & Fax: +355 4 225 03 63
Cel:+ 355 68 40 23 218 / 67 23 04 743
Email: info@albaniacarrentals.com
Website: http://www.albaniacarrentals.com

3. NOSHI We are one of the most reputed car rental providers known for presenting easy online car hire booking for top deals, via popular local suppliers in Albania. We believe in making search for right car hire easy for everyone, whether you are a leisure traveler or a business person. Renting a car in Albania with us is a hassle free process, where all you have to do is select the pick up location, provide details of time/date as well as pick a car you wish to rent. With an aim to make your Albania itinerary convenient one, we in association with our affiliates bring you series of car rental benefits including best discounts, fine customer support, 24/7 breakdown or roadside assistance, liability insurance, theft and damage waiver, etc. To make your car rental comfortable, we let you find a suitable car from our wide range of car collection.
Adresa: Rruga e Durresit, Nr. 79, Prane Ambasadave, Tirane, SHQIPERI
Tel: +355 42 400300
Cel: +355 69 4022000
Email: info@noshi.al
Website: www.noshi.al

4. ALBARENT u krijua në tetor 2009. Ideja lindi nga kërkesa e tregut shqiptar për një shërbim cilësor në fushat e automjeteve me qira, shërbimeve me shofer, qirasë afatgjatë operacionale, shërbimeve të dedikuara për evente, delegacione e shoqërime si edhe një shporte plotësuese shërbimesh transporti e turizmi që mungonin në treg. Për një kohë fare të shkurtër ALBARENT është kthyer në një nga pikat më të rëndësishme të referimit për shumëllojshmërinë e produkteve dhe shërbimeve që ofron, për cilësinë dhe gamën e automjeteve operative të Flotës Rent A Car dhe asaj VIP-LOUNGE ashtu sikurse për risitë që sjell për tregun Flota e Minibusave dhe e automjeteve të transportit turistik dhe të pasagjerëve. ALBARENT operon sot me mbi 130 automjete të kategorive të ndryshme, të gjitha operative.
Adresa: Rruga “ISMAIL QEMALI”, Nr. 34, HYRJA 1, TIRANA
Cel: ++355-(0)-686046901 / 0682042211 / 0686046902
Tel: ++355-4-2240703
Tel & Fax: ++355-4-2267660
Email: info@albarent.al
Website: www.albarent.al

5. EUROPE AGENCY është një agjenci turizmi dhe rekrutimi mjaft e njohur brenda dhe jashtë Shqipërisë. Ajo është aktive në tregun shqiptar prej një kohe të gjatë dhe ofron shërbime të ndryshme profesionale ne fushen e “Turizmit ne Shqiperi”, “Punesim ne Shqiperi” dhe “Punesim Jashte”. E çertifikuar nga Qendra Kombetare e Certifikimit, Europe Agency ka qënë mjaft aktive në tregun shqiptar, duke u shndëruar në kompani lider ne sherbimet qe ne ofrojme.
Adresa: Rruga Durrësit, Office No 5, Pal.38, PoBox 2991, Tiranë-Albania
Tel: +355 44 51 72 79
Cel: +355 69 20 93 800
Email: info@europeagency.al
Website: http://www.europeaency.al

6. ALBANIAN LIMOUSINE eshte e para kompani elitare, e cila me te vertete do te percaktoje standartet e industrise se sherbimit limuzine ne Shqiperi. Si nje kompani e re ne Shqiperi, nen pronesine e nje familjeje Shqiptaro-Amerikane, e cila kthehet ne Shqiperi nepermjet investimit pas 12 vjetesh eksperience te suksesshme ne sherbimin e transportit ne Michigan, Albanian Limousine do ta mbaje statusin elitar, duke ofruar sherbim konsistent te pakrahasueshem dhe mbi cdo nivel te pritshem te nje sherbimi elitar, duke siguruar klientet se udhetimi i tyre gjithmone do te realizohet ne menyren me te kendshme dhe me profesionale.
Adresa: ZAYED BUSINESS CENTER, Rr. “Sulejman Delvina” Tirane, Albania
Tel: +355(04) 23 0000
Cel: +355 68 400 2007
Website: www.albanianlimo.com

Leave a Reply

© 2012 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress