Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Lifestyle » Google me e ashper kunder pirateve

Google me e ashper kunder pirateve

Google me e ashper kunder pirateve

Google ka paralajmëruar masa të reja me të cilat do duhet të siguronte zvogëlimin e sasisë së përmbajtjeve pirate të cilat janë në dispozicion nëpërmes faqeve të saj të internetit.

Në Google paralajmërojnë se brenda 24 orësh do të reagojnë në kërkesat për largimin e përmbajtjeve të mbrojtura nën të drejtat autoriale në faqet e saj (fillimisht vetëm nga makina e kërkimit dhe Blogger).

Google me e ashper kunder pirateve

Po ashtu theksohet se do të parandalojë shprehjet që lidhen ngushtë me piraterinë të cilat paraqiten në funksionin Autocomplete. Do të përmirësohet edhe mbikëqyrja e piraterisë në rrjetin e reklamimit AdSense, si dhe do të tentohet që përmbajtjet e autorizuara të bëhen me të lehta për t’u gjetur e shfletuar.

Veprimet e reja në luftë kundër piraterisë Google i sjell pasi që është gjetur nën presion të shtuar të kompanive mediale që të bëhet më shumë në luftën kundër ndarjes së paligjshme të dosjeve. Në fakt, makina e kërkimit të Google ende është njëra ndër mënyrat më të popullarizuar për kërkimin e përmbajtjeve pirate. (Lezha.Eu)

Leave a Reply

© 2010 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress