Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Lifestyle » iPod Touch me ekran 3D?

iPod Touch me ekran 3D?

iPod Touch me ekran 3D?

Kohëve të fundit ne kemi dëgjuar lajme të shumta për pajisjet e Apple si iPad apo iPhone, mirëpo në të njëjtën kohë nuk është folur shumë për gjeneratën e re të pajisjes tjetër iPod Touch, edhe pse ka rastisur që për këtë pajisje muzikore të flitet herë pas here, mirëpo pa shumë bujë dhe pa shumë detaje.

Në ndërkohë, blogu japonez Macotakara thotë se gjenerata e re e iPod Touch do të karakterizohet me ndërfaqe tri-dimensionale (3D), të ngjashme me atë që tanimë e kemi parë në Nintendo 3DS.

iPod Touch me ekran 3D?

Për më tepër, thuhet se Nintendo është furnizuesi i kompanisë Apple për ekranin e iPod Touch, edhe pse duket se një gjë e tillë është shumë pak për tu besuar. (Lezha.eu)

Leave a Reply

© 2011 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress