Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Art & Kulture » Kalendari i Ramazanit 2012, muaji i agjerimit

Kalendari i Ramazanit 2012, muaji i agjerimit

Kalendari i Ramazanit ne Shqiperi per vitin 2012

Shiko kalendarin e muajit te Ramazanit me oraret e faljes dhe vaktet e kohet qe shenojne fillimin dhe fundin e agjerimit per muajin e Ramazanit, korrik gusht 2012 gjate diteve te muajit te Ramazanit.

Kalendari i Ramazanit 2012 per Shqiperine, Kosoven dhe Maqedonine do te vendoset sapo te jete gati!

Kalendari i Ramazanit 2012, muaji i agjerimit

Sipas Komunitetit Musliman te Shqiperise:

– Dita e parë e agjërimit të Ramazanit eshte data 20.07.2012

– Dita e parë e Fiter Bajramit 19.08.2012 Bajrami falet në orën 06:34

Sipas rregullave islame, Dita e pare dhe e fundit e Ramazanit percaktohet pas shikimit te daljes Henes.

……… Dita e pare e muajit Ramazan 2012

……… Nata e Kadrit

………. Dita e pare e Fiter Bajramit 2012

………..Bajrami falet në orën 06:34

Kalenari i Ramazanit, koha e syfyrit korrik gusht 2012, koha e iftarit 2012, koha e iftarit per daten 1 Gusht 2012, kalendari islamik 2012, kalender islam 2012 shqip, kalendari i ramazanit shqiperi, kalendari i ramazanit 2012.

Viti 2012 ramazani, kalendar islam 2012 shqip, vaktia e namzit, foto kalendari 2012, koha e namazit 2012 ne tirane, kalendari ramazanit 2012 muj, kalendari per vitin 2012, kalendari islamik për vitin 2013, vaktia e ramzanit 2012, kalendari islamik 2012 ne gjuhen shqipe, kalendari i ramazanit per kosoven, kalendari i ramazanit per maqedonine, vaktia e ramazanit 2012 kosove, vaktia e ramazanit maqedoni, vaktia e ramazanit shqiperi.

Kalendari i Ramazanit ne Kosove per vitin 2012

Kalendari i Ramazanit ne Kosove per vitin 2012

Kalandari i Ramazanit ne Maqedoni per vitin 2012

Kalandari i Ramazanit ne Maqedoni per vitin 2012

Leave a Reply

© 2012 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress