Posts Google+ Youtube

You Are Here: Home » Njoftime Falas » Kembimi Valutor

kembimivalutor 150x150 Kembimi Valutor

Kembimi Valutor

Kembimi valutor, kursi i kembimit ne Shqiperi per sot. Kursi valutor ne Lek, Dollar, Euro, Paund dhe monedha te tjera.

Kembimi valutor i monedhes shqiptare per sot ne monedha te huaja. Kembimi valutor ne baze te Bankes se Shqiperise.

Kembimi valutor i monedhave kryesore. Kursi zyrtar i këmbimit (“fiksi”) llogaritet sipas Udhezimit ” Mbi mënyrën e llogaritjes së “fiksit” të kursit të këmbimit të lekut.

Kursi i Kembimit Valutor Sot ne Euro, Dollare dhe Lek

Sot Currency Converter. LEK, USD, EUR, GBP, JPY, CAD, AUD.

Leave a Reply


Copyright © 2006 - 2014 Lezha Online All rights reserved. · Privacy Policy
Site Map · Contact Us · Links · Marketing · Terms Of Use · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress