Posts Google+ Youtube

You Are Here: Home » Njoftime Falas » Lendet me zgjedhje, notat dhe rezultatet e provimit, Matura 2012

lendet zgjedhje notat provimit 150x150 Lendet me zgjedhje, notat dhe rezultatet e provimit, Matura 2012

Lendet me zgjedhje, notat dhe rezultatet e provimit, Matura 2012

Jane publikuar notat e provimit te lendeve me zgjedhje nga Ministria e Arsimit dhe Shkences per maturantet e vitit 2012.

Vleresimi me note eshte shenuar ne krah te numrit te identitetit me te cilin secili prej tyre u fut ne provimet e Matures Shteterore, shoqeruar me lenden qe eshte dhene provim.

Lendet me zgjedhje, notat dhe rezultatet e provimit, Matura 2012

Notat e lendeve me zgjedhje 2012, do te publikohen edhe ne shkollat perkatese, ku maturantet mund te njihen me vleresimin e marre.

Per te shikuar notat e provimit te lendeve me zgjedhje Matura 2012 (kliko ketu)

Per t’i ardhur ne ndihme gjithe te interesuarve qe duan te dine se si jane vleresuar, e cfare note kane marre ne provimin me zgjedhje klikoni linkun me te kuqe qe te gjeni pergjigjet.

Leave a Reply


Copyright © 2006 - 2014 Lezha Online All rights reserved. · Privacy Policy
Site Map · Contact Us · Links · Marketing · Terms Of Use · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress