Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Njoftime Falas » Lezha Park Shpk

Lezha Park Shpk Foto.1

Lezha Park Shpk Foto.1

Lezha Park Shpk: Import-eksport, tregeti me shumice dhe pakice te mallrave te ndryshem ushqimore si dhe ambalazhimin e tyre etj.

Lezha Park Shpk

Lezha Park Shpk zoteron nje supermarket i madh, me vendodhje shume te mire prane qytetit te Lezhes ne autostrade, me parking te madh.

Administrator: Dritan Hoti
Adresa: Lezha – Tirane km2, Tresh
Emri tregtar: Lezha Park
Tel: 0682061820

Foto Album

Lezha Park Shpk Foto.2

Lezha Park Shpk Foto.2

Lezha Park Shpk Foto.3

Lezha Park Shpk Foto.3

Lezha Park Shpk Foto.4

Lezha Park Shpk Foto.4

Lezha Park Shpk Foto.5

Lezha Park Shpk Foto.5

Lezha Park Shpk Foto.6

Lezha Park Shpk Foto.6

Lezha Park Shpk Foto.7

Lezha Park Shpk Foto.7

Leave a Reply

© 2012 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress