Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktualitet » Lezhe, fushate parandalimi per kultivimin e kanabisit

Lezha fushate per parandalimin e kultivimit të kanabisit

Lezha fushate per parandalimin e kultivimit të kanabisit

Lezha eshte ërfshirë në hartën e fushatës sensibilizuese për parandalimin dhe kultivimin e lëndëve narkotike.

Drejtues të policisë janë takuar së fundmi me përfaqësues vendorë për krijimin e shtabit të luftës kundër kultivimit të kanabisit.

Lezhe, fushate parandalimi per kultivimin e kanabisit

Qëllimi i këtyre takimeve është përcaktimi i masave dhe koordinimi i veprimeve gjatë cdo faze të ndërhyrjes në terren.

Drejtuesit vendorë janë njohur me fazat dhe mënyrat e veprimit nga parandalimi i kultuvitimi, asgjesimi dhe arrestimi i autorëve.

Ndërkaq krerët e komunave kanë pranuar se përgjatë viteve ka patur disa raste sporadike të evidentimit të parcelave të mbjellura me kanabis, ndërsa vlerësuan fushatën sensibilizuese ndaj banorëve për të ndaluar kultivimin e lëndëve narkotike si nëj faktor dëmtues të komunitetit. (Lezha.Eu)

Leave a Reply

© 2010 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress