Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Njoftime Falas » Lista perfundimtare e fituesve ne Universitet 2012-2013

Lista perfundimtare e fituesve ne Universitet 2012-2013

Lista perfundimtare e fituesve ne Universitet 2012-2013

Jane shpallur listat perfundimtare te fituesve ne Universitetet publike shqiptare per vitin akademik 2012-2013. Beni kerkimin sipas deges se fakultetit qe keni perzgjedhur dhe ju keni dale fitues.

Njoftohen te gjithe fituesit se tashme jane regjistruar ne programet ku jane shpallur fitues ne listen dhe nuk kane nevoje te rregjistrohen perseri.

Lista perfundimtare e fituesve ne Universitet 2012-2013

Ata dorëzojnë brenda javës së parë të vijimit të studimeve pranë sekretarive mësimore:

– dy fotografi,
– fotokopjen e dokumentit të identifikimit (letërnjoftimit ose pasaportës biometrike),
– mandat pagese.

Per te shikuar listen perfundimtare te fituesve ne universitetet shteterore per vitin akademik 2012-2013 ne PDF (kliko ketu).

Listat e fituesve janë të shpallura në faqet zyrtare të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës www.mash.gov.al dhe Agjencisë Kombëtare të Provimeve www.akp.gov.al.

Leave a Reply

© 2012 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress