Posts Google+ Youtube

You Are Here: Home » Lojra Falas » Luaj Kutia e Fundit

kutia 150x150 Luaj Kutia e Fundit

Luaj Kutia e Fundit

Luaj lojen kutia e fundit online ne faqen tone te internetit. Ju mund te luani online lojen e famshme ne Shqiperi Kutia e Fundit e cila eshte dhe nje loje zbavitese.

Kjo loje ju tregon sa me fat jeni ne gjetjen e kutiave dhe ne menyre qe te siguroni shumen me te madhe te ofruar nga banka.

Luaj lojen Kutia e Fundit online

Si te luaj online Kutia e fundit:
1) Klikoni Play; 2) Me pas DEAL; 3) Menjeher do tju shfaqen te gjitha kutite; 4) Ju duhet te zgjidhni njeren nga ato kuti; 5) Do te filloni te hapni kutite; 6) Ne momentin qe do perfundoni hapjen e kutive, nga banka do tju vije nje oferte. Nese pranon oferten e bankes ateher klikoni DEAL! Nese ju doni ta refuzoni kete oferte ateher klikoni NO DEAL!

KLIKO KETU DHE LUAJ LOJEN KUTIA E FUNDIT ONLINE

Ju urojme loje te kendshme!

Leave a Reply


Copyright © 2006 - 2014 Lezha Online All rights reserved. · Privacy Policy
Site Map · Contact Us · Links · Marketing · Terms Of Use · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress