Posts Google+ Youtube

You Are Here: Home » Art & Kulture » Ministria vlerson gjimnazin e Lezhes me “Cmim Special”

cmimi special 150x150 Ministria vlerson gjimnazin e Lezhes me “Cmim Special”

Ministria vlerson gjimnazin e Lezhes me “Cmim Special”

Eshte vleresuar nga Ministria e Arsimit gjimnazi i vetem i qytetit te Lezhes “Hydajet Lezha” me “Cmimin Special” per cilesine dhe rezultatet e larta ne Mature Shteterore 2009-2010.

Gjimnazi “Hydajet Lezha” eshte nje nga gjimnazet me te perlqyer ne veri te vendit.

Ministria vlerson gjimnazin e Lezhes me “Cmim Special”

Drejtori aktual i saj z. Ardian Laci nevizoi se ky gjimnaz eshte renditur ne vendin e kater per rezultatet me te larta te matures, dhe e gjithe kjo eshte merite e mesueve, prinderve dhe nxenesve.

Eshte per tu permendur se 83% e maturanteve jane ulur sivjet ne bankat e universiteteve. (Lezha.eu)

Leave a Reply


Copyright © 2006 - 2014 Lezha Online All rights reserved. · Privacy Policy
Site Map · Contact Us · Links · Marketing · Terms Of Use · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress