Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Art & Kulture » Miratohet logoja e 100 vjetorit te Pavaresise!

Miratohet logoja e 100 vjetorit te Pavaresise!

Miratohet logoja e 100 vjetorit te Pavaresise!

Komiteti Ndërministror i 100 vjetorit të Pavarësisë miratoi sot logon e kremtimeve të 100 vjetorit të Pavarësisë. Fitues u shpall kuratori dhe dizajneri nga Kosova, Zeni Ballazhi.

Zeni Ballazhi cili sjell një stilizim të shqiponjës dy krenare, në formën e një flake jubilare e cila i përngjan një trofeu. Logoja është gjithashtu edhe kremtuese. Në mbledhjen e Komitetit u bënë disa ndërhyrje, lidhur me tekstin që shoqëron logon në pjesën e poshtme.

Miratohet logoja e 100 vjetorit te Pavaresise!

Teksti mbeti ende i papërcaktur. Kryeministri tha se do të vendoset nëse do të jetë thjeshtë “Pavarësi” ose “ 100 vjet Pavarësi e Shqipërisë”. Sipas tij, kjo do të vendoset në vazhdim. Ne konkursin e hapur te zhvilluar nga Ministria e Kultures kane marre pjese 24 artiste. Gjate takimit te Komitetit Nderministror u bene shume propozime lidhur me aktivitet qe do te mbahen, ndersa brenda janarit pritet miratimi i plotë i listes se aktiviteteve.

Leave a Reply

© 2012 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress