Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Lifestyle » Njohje ne lojrat online, martohen bashke

Njohje ne lojrat online, martohen bashke

Njohje ne lojrat online, martohen bashke

Marie dhe Jay Coulbeck, tashmë burrë e grua, janë bërë protagonistë të një historie me të vërtetë të rrallë. Ata janë martuar bashkë, edhe pse nuk e kishin parë apo njohur njëri-tjetrin më parë.

I vetmi kontakt që kishin, ishte nëpërmjet lojës online IMVU.com.

Njohje ne lojrat online, martohen bashke

Ata njohën ‘karakteret’ tyre pikërisht përmes kësaj loje online, duke qenë se karakteret e tyre përputheshin dhe në lojë, u fejuan.

Pas fejesës në lojë, ata vendosën që t’i dërgonin fotot njëri-tjetrit, folën në telefon dhe më pas u takuan. Pas një javë, ata përfunduan në martesë. (Lezha.eu)

Leave a Reply

© 2012 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress