Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Njoftime Falas » Numrat e Fatit

Numrat e Fatit

Numrat e Fatit

Cdo numer shpreh nje karakteristike, nje force, dhe cdo shkronje eshte e bashkengjitur me nje numer qe nga antikiteti, qyteterimi aramaika.

Korrispondimi midis shkronjave dhe numerave eshte si me poshte:

Numrat e Fatit

a; i; j; q; y = 1
b; k; r = 2
c; g; l; s = 3
d; m; t = 4
e; h; n; x = 5
u; v; w = 6
o; z = 7
f; p = 8

tani mund te shkruani emrin tuaj, duke ndjekur tabelen duke shenuar cdo shkronje nje numer dhe pastaj beni shumen, beni shumen edhe te shifrave qe ju dalin, derisa te arrini te merrni ne numer nga 1 deri 9,

Per shembull: Futura Web

8+6+4+6+2+1+6+5+2 = 40 = 4+0 = 4

Perfundimet per numrat e fatit

1 – Personaliteti i atij qe ka 1 eshte i forte, here pas here egoist, i perqendruar mbi veten, me nje inteligjence mbi mesataren dhe me nje te ardhme me fat. Ka nje passion shume jetesor, por shpesh eshte edhe shume i shperqendruar.

2 – eshte numeri i ciftit, qe sjell lumturi dhe dashuri, sensualitet dhe pasione. Eshte 2 I kupave te letrave, pasioni qe djeg dhe qe te ndryshon jeten. Kush ka 2 eshte nje shpirt shume itensiv, thellesisht sentimental dhe romantik

3 – Eshte numeri hyjnor ne te gjitha fete e njohura dhe karakterizon persona inteligjente, me nje shpirt shume te madh dhe shpesh me fuqi te mbinatyrshme. Kush ka 3 shpesh e di qe eshte nje mesazher per njerezit dhe qe ka nje fat te madh.

4 – Perfaqeson forcen, kapacitetin, zotesine ne te gjitha fushat, senset profesionale por edhe ato psikologjike. Domethene eshte numeri i profesionisteve, i intelektualeve, por edhe e personave psikologjikisht shume te forte, pa tabu dhe komplekse, te zote te jene miq dhe bij shume te mire, ne cdo fragment te jetes.

5 – Mondaniteti, gezimi, zotesia e raporteve eshte e numrit 5, qe I perkasin atyre qe shpesh, per pune, jane ne kontakt me shume persona, jetojne ne qytete te medha dhe kane kapacitetin dhe zotesine qe te mbajne lehtesisht raporte midis njerezve. Pasuria e tyre eshte pikerisht ne faktin qe dine gjithmone te jene te kujdesshem, dine te trasmetojne gezim, lumturi per te jetuar dhe qetesi.

6 – Numeri 6 eshte i bashkengjitur me punen, keshtu qe eshte relative me nje person sigurisht inteligjent, qe mund te kryeje me ndergjegje cfare do lloj detyre edhe sepse shpesh ka nje pergatitje shume te mire dhe nje rezultat po aq te mire. I perket profesorave, edukatoreve, prinderve te pergjegjshem

7 – Arti eshte shenja dalluese e keij numeri, qe te kujton ne fakt muzat, notat muzikore, ditet. Ajo i perket artisteve dhe te gjithe atyre qe kane te bejne me boten e artit edhe pse jo ne lidhje te drejte per drejte. Shpesh jane edhe te bukur fizikisht. Midis tyre ndodhet skulptori, ashtu edhe artizanateve te panjohur qe krijojne mrekulli te vogla.

8 – Eshte numeri i Karmas: kush ka kete numer shpesh e di qe po jeton nje jete tjeter, ne te cilen duhet te zhjidhe shume veshtiresi nga jeta e meparshme, te turpshem, ne dukje te qete, jane persona shume te embel qe fshehin esencen e tyre Brenda nje veli, gati duke fshire cdo gjurme te asaj jete qe mbajne Brenda. Ne kete qetesi te tyre ata behen shume terheqes, me shume se cdo krijese tjeter.

9 – Pafundesia, hapesira, aventura, rreziku, jane elementete te kujt bejne pjese ne numerin 9. Eshte i fundit, pas te cilit eshte vetem pafundesia e hapesires boshe. Jane persona qe hidhen ne rrjedhen e jetes, ecentrike, te vecante, revolucionare, zbulojne gjithmone aspekte te botes qe per te tjeret jane te panjohura. Jane te zote per pasione te medha, e duan jeten, por duan edhe te ndryshojne boten, duke e transformuar me energjine e tyre.

1 Comment

  1. dua te di cili esht numri I fatit time ,flminderit ju uroj kaloni mir gjith bye!!

Leave a Reply

© 2012 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress