Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Njoftime Falas » Policia rrugore, gjobat verifikohen online

Policia rrugore, gjobat verifikohen online

Policia rrugore, gjobat verifikohen online

Të gjithë drejtuesit e automjeteve tashmë do të kenë mundësinë të verifikojnë online të gjitha kundravajtjet (gjobat) rrugore që ai ka kryer gjatë përdorimit të mjetit të tij, të cilat janë akoma të palikujduara.

Policia e Shtetit ka njoftuar se të gjithë të interesuarit mund të klikojnë tek faqja e Policisë së Shtetit në internet në adresën www.asp.gov.al, ku në rubrikën “Shërbime për qytetarët” është vendosur linku “Kontroll për kundravajtjet rrugore”.

Policia rrugore, gjobat verifikohen online

Kontrolli për verifikimin e kundravajtjeve rrugore të palikujduara kryhet me anë të targës së mjetit dhe numrit të shasisë (17-shifror), të cilin qytetari mund ta gjejë lehtësisht në lejen e qarkullimit të mjetit.

Policia kujton qytetarët që pagesa e kundravajtjes rrugore duhet të bëhet brenda 5 ditëve nga dita kur merr formë të prerë, pasi me kalimin e këtij afati paguhet një kamatë vonesë prej 2% në ditë.

Ndërkohë në rast se pagesa e kundravajtjes rrugore do të kryhet brenda 5 ditëve, automatikisht bëhet një zbritje në vlerën e saj prej 20%.

KY shërbim është bërë i mundur me ndihmën dhe bashkëpunimin e Programit ICITA. (Lezha.eu)

6 Comments

 1. robert kule says:

  dua te di gjobat

 2. edi says:

  dua te di gjobat tr AA740AV

 3. agroni says:

  dua te di gjobat trga TR1976N

 4. juli says:

  dua te di gjobat e AA 723 AH

 5. Genci says:

  Dua të di gjobat e AA 289 KO

 6. adriani says:

  Dua te du gjovat targa Aa176HZ

Leave a Reply

© 2012 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress