Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktualitet » Rama ne Torovice: Te rishikohet buxheti 2011

Rama ne Torovice: Te rishikohet buxheti 2011

Rama ne Torovice: Te rishikohet buxheti 2011

Kryetari i Partise Socialiste Edi Rama ka inspektuar sot Torovicën në Lezhë për tu njohur më afër me situatën e argjinaturës që rrezikon të cahet nëse niveli i ujit përparon me rritje.

Rama tha se ndërhyrja nga shteti për të përballuar situatën në Torovicë është e vonuar, pasi sistemimi i dhe forcimi i argjinaturës duhet të ishte bërë prej kohësëh. Sipas kryesocialistit kjo neglizhencë ndodhi dhe për shkak të shpërdorimit të fondeve nga ana e pushtetit vendor.

Rama ne Torovice: Te rishikohet buxheti 2011

Rama kërkoi që të rishikohet buxheti për vitin 2011 dhe të merren parasyh paratë që duhet për të forcuar argjinaturën e Torovicës.

Zona e Torovicës qëndron e përmbytur prej dy ditësh, ndërkohë që argjinatura që mban pjesën kryesore të ujit rrezikonte të cahej duke kërcënuar kështu me përmbytje gjithë qytetin e Lezhës. (© Lezha.eu)

Leave a Reply

© 2010 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress