Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Njoftime Falas » Rezultatet e provimit dhe notat e matematikes, Matura 2012

Rezultatet e provimit dhe notat e matematikes, Matura 2012

Rezultatet e provimit dhe notat e matematikes, Matura 2012

Shiko rezultatet e provimit te matematikes Matura 2012 ne intarnet. Shiko notat e provimit te matematikes per vitin 2012 te publikuara nga Ministria e Arsimit dhe Shkences.

Publikohen rezultatet e provimit të detyruar të Maturës Shtetërore, ato të provimit te lendes se matematikes.

Shiko rezultatet e provimit dhe notat e matematikes, Matura 2012

Vini Re: Vleresimi i notave te matematikes eshte bërë me notën e përshkallëzuar dhe me notën konkrete në bazë të pikëve të mbledhura.

Per te shikuar noten e privmit te matematikes Matura 2012 (kliko ketu)

Provimi i matematikes Matura 2012, ku krah notës qëndron jo identiteti i maturantit, por numri i tij me të cilin është identifikuar gjatë provimeve.

Nderkohe ka filluar korigjimi i provimit te lendeve me zgjedhje, nderkohe qe ne fillim te javes qe vjen del dhe Formulari A2 per te gjithe te interesuarit qe do te aplikojne. (Lezha.eu)

Leave a Reply

© 2012 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress