Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Njoftime Falas » Rregjistrohu online ne universitet, viti akademik 2012-2013

Rregjistrohu online ne universitet

Rregjistrohu online ne universitet

Regjistrohu online ne universitetet publike per vitin akademik 2012 -2013. Tani mjafton një kompjuter dhe një adresë emaili dhe fare lehtë mund të regjistrohesh në universitetin ku do të ndjekësh studimet online.

Në adresën e internetit të Mash.com Ministrisëe së Arsimit dhe Shkencës në faqen kryesore të maturës shtetërore paraqitet opsioni i regjistrimit për në fakultet.

Rregjistrohu online ne universitet, viti akademik 2012-2013

Nëse klikon mbi të shfaqet një dritare ku duhen plotësuar të dhënat individuale si emër, mbiemër, numri i identitetit, adresë e-maili.

Pasi konfirmon veprimin, në një faqe tjetër paraqitet informacioni, që ka të bëjë me degën e studimit pas miratimit të të cilit programi pyet studentin, nëse do të vazhdojë konkurimin për preferencën më të lartë, apo do të bëjë regjistrimin përfundimtar, hap ky me të cilin përfundon dhe faza e parë e regjistrimit.

Për fazën e dytë studentët duhet të paraqiten në sekretaritë e fakulteteve, ku depozitohet edhe dosja me dokumentacionin përkatës.

Leave a Reply

© 2012 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress