Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktualitet » Shengjini pret pushuesit

Shëngjini pret pushuesit

Shëngjini pret pushuesit

Bregdeti i Shëngjinit po pret cdo ditë që kalon një numër më të madh turistësh.

Kapaciteti hotelier në Shëngjin ka një numër të kufizuar por këto plotësohen mësë miri edhe nga turizmi familjar. Pushuesit shprehen pozitive ne lidhje me kushtet.

Ajo qe shpesh e shqeteson nje pushues jane hapesirat publike dhe ato private.

Shengjini pret pushuesit

Por ka edhe shume te tjere te cilet parapelqejne hapesirat publike qe konfirmojne faktin se ne Shengjin ka hapesira publike te mjaftueshme dhe pjesa e zene nga shezlonget eshte me e vogel se ajo publike.

Ne Shengjin kete vit jane gjithashtu ne funksion 8 pika vrojtimi te cilat jane non stop ne pune gjithashtu jane marre masa si nga komuna ashtu edhe nga uniformat blu per mos tolerimin e mjeteve te ujit per te mos sjelle ndonje fatkeqesi ne kete stine te nxehte dhe te zhurmshme. (© Lezha.eu)

Leave a Reply

© 2010 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress