Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Posts tagged with "Shqiperia"

Shqiperia, shtet i unitetit kombetar e i pandashem

Shqiperia, shtet i unitetit kombetar e i pandashem

Shqiperia, shtet i unitetit kombetar e i pandashem Gjithë historia e Lëvizjes kombëtare shqiptare ka në themel unitetin kombëtar, bashkimin e gjithë pjesëve të kombit si një trup i vetëm e i pandarë. Rrethana të caktuara gjatë zhvillimit...
Dita nderkombetare e monumenteve dhe siteve kulturore

Dita nderkombetare e monumenteve dhe siteve kulturore

Dita nderkombetare e monumenteve dhe siteve kulturore Janë pasuri të vyera që trashëgohen brez pas brezi, janë pjesë e historisë, zbukurojnë vendet ku ndodhen, duke rrëfyer kulturen dhe civilizimin e tyre, jane monumentet e kulturës. 18 prilli...
Perdorimi i telefonit ne timon duhet ndaluar

Perdorimi i telefonit ne timon duhet ndaluar

Perdorimi i telefonit ne timon duhet ndaluar Shqipëria është një nga vendet evropiane që numërohen me gishta, ku lejohet përdorimi i telefonit gjatë drejtimit të makinës. Në të gjitha vendet e BE-së nuk lejohet një gjë e tillë, përveçse...
Shqiperia si destinacion turizmi

Shqiperia si destinacion turizmi

Shqiperia si destinacion turizmi Turizmi është sektori që qeveria po i mëshon më së shumti, duke zhvendosur vëmendjen në këtë sektor, të paktën mediatikisht. Por si është situata në terren? Çfarë thonë “qeveritë lokale”, ato që...
Shqiperia turistike, sezoni i turizmit shqiptar

Shqiperia turistike, sezoni i turizmit shqiptar

Shqiperia turistike, sezoni i turizmit shqiptar Turizmi shqiptar po merr përmasa gjithnjë e më të mëdha në mediat ndërkombëtare. Në vitin 2011 Shqipëria ishte në vendin e parë e përzgjedhur nga australianja “Lonley Planet” si destinacioni...
Flora dhe Fauna

Flora dhe Fauna

Flora dhe Fauna Per shkak te trevave te saj te pandotura dhe te thella Shqiperia ka nje larmi bimesh dhe sherben si strehe e fundit e shume gjitareve dhe zogjve te rralle , qe sot jane zhdukur ose jane ne zhdukje e siper ne rajon dhe me gjere. Pasuria...
Shqiperia ne harten e pastrimit te parave

Shqiperia ne harten e pastrimit te parave

Shqiperia ne harten e pastrimit te parave Departamenti Amerikan i Shtetit e përfshin Shqipërinë në listën e zezë të shteteve të dyshuara për riciklimin e parave. Në raportin mbi strategjinë dhe kontrollin e narkotrafikut, administrata amerikane...
Greqia heq pensionet shqiptareve

Greqia heq pensionet shqiptareve

Greqia heq pensionet shqiptareve Enti i siguracioneve të Bujqësisë (OGA) në Greqi iu ka hequr pensionet 3 500 personave nga Shqipëria, sepse nuk depozituan brenda afatit ligjor dokumentacionin e kërkuar. Këtë e bëri të ditur ministri grek i...
Shqiperia nuk merr statusin kandidat

Shqiperia nuk merr statusin kandidat

Shqiperia nuk merr statusin kandidat Shqiperia nuk merr statusin kandidat, ku sipas agjendës së përcaktuar nga komisioni në orën 12: 30 komisioneri për zgjerim Stefan Fyle do të jetë në komisionin e jashtëm të Parlamentit Evropian ku do të...
Berisha inaguron segmentin Lezhe-Shenkoll

Berisha inaguron segmentin Lezhe-Shenkoll

Berisha inaguron segmentin Lezhe-Shenkoll Kryeministri Berisha ka inauguruar përfundimin e segmentit rrugor Lezhë-Shënkoll, një aks që lidh 20 mijë banorë të këtyre zonave. Në fjalën e tij kreu i qeverisë ka deklaruar se Shqiperia një vend...
© 2011 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress