Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Njoftime Falas » Test Autoshkolle

Test Autoshkolle

Test Autoshkolle

Test Autoshkolle Online Falas, Sinjalistika rrugore, pyetje teorike, pergjigje, testi i patentes, Kurse, percaktimi i rruges, Automjete, Rregullat e pergjithshme.

Ketu do te gjeni te gjitha pyetjet qe bien ne provimin teorik Test Autoshkolle Online per te marre lejen e drejtimit per kategorine normale ose sic quhet ndryshe Kategoria B.

Test Autoshkolle Online

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor eshte enti ku i cili ofron per perdoruesit e saj Test Autoshkolle Online te ndryshme dhe materiale informuese per Lejen e Drejtimit ose sic quhet ndryshe dhe Patenta shoferit. Zakonisht autoshkollat shqiptare nuk i japin falas keto pyetje por ose i shesin ose nuk dine me i shkarkuar.

Ky eshte liku i sitit te drejtorise e cila i ka materialet te ndara http://www.dpshtrr.gov.al/

Ndersa tek linku me poshte do te gjeni nje permbledhje te plote qe kemi bere ne per te shkarkuar, ku ka teste, kodi rrugor, pyetje dhe pergjigje te zgjidhura qe bien ne provimin per te marre patenten e Automjeteve:

KLIKO KETU PER TE SHKARKUAR LINKUN

Te njejtat materiale mund ti shkarkoni nje nga nje ne adresen e me poshtme. / © Lezha.eu /

Leave a Reply

© 2012 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress