Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktualitet » Viktor Tushaj takim me Shoqaten Lezha

Viktor Tushaj takim me Shoqaten "Lezha"

Viktor Tushaj takim me Shoqaten "Lezha"

Viktor Tushaj eshte takuar sot me Shoqaten Qytetare “Lezha” ne Restorant “Klorenti” per tu shpalosur qytetareve lezhjane programin e tij per kater vitet e ardhshme.

Ne kete takim moren pjese Deputeti i PD Lezhe z.Edmond Hoxha dhe perfaqesues te larte te kesaj partie.

Viktor Tushaj takim me Shoqaten Lezha

Tushaj shpalosi programin e tij perpapra qytetareve lezhjane duke u vene theksin tek investimet qe po kryen se fundi ne gjithe lagjet e qytetit duke premtuar se brenda 6 mujorit te pare te mandatit te tij do te asfaltohen te gjitha rruget dhe do te reabilitohen te gjitha blloqet e banimit.

Tushaj ndihet krenar per vazhdimesine e projekteve te Bashkise dhe eshte i vendosur ne realizimin e tyre. Ne keto pika Tushaj, permendi projektin e madh te parkut industrial e cila do te mundesoje 3000 vende pune.

Dhe se fundi eshte i vendosur qe Lezha te behet “Qytet Universitar” si gjithe qytetet e tjera ne Shqiperi.

Se fundi, kandidati i Aleances per Qytetarin falenderoi te gjithe qytetaret dhe intelektualet lezhjane per mbeshtetjen dhe besimin qe po i jepet ne kete fushate. (Lezha.eu)

Foto me Shoqaten “Lezha”

Tushaj Shoqata Lezha 1

Tushaj Shoqata Lezha 1

Tushaj Sh. Lezha 3

Tushaj Shoqata Lezha 2

Tushaj Shoqata Lezha 5

Tushaj Shoqata Lezha 3

 

Leave a Reply

© 2011 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress