Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Photo & Video » Zone e lire (Video)

Shiko Zone e lire video

Shiko Zone e lire video

Shiko Zone e Lire video online falas ne faqen tone te internetit. Zone e Lire video online eshte nje emision me karakter gjeneralist, i cili mbeshtetet mbi aktualitete te ndryshme, politike, sociale dhe kulturore, lokale dhe nderkombetare.

Ne Zone e Lire percjell ato nepermjet personazheve qe ideatori dhe drejtuesi i emisionit, Arian Çani fton ne studio e tij Zone e Lire.

Shiko Zone e Lire video online

Keto personazhe jane protagoniste direkt ose indirekt te ketyre ngjarjeve. Promovimi eshte ne thelb te intervistave qe zhvillohen ne studio e Zone e Lire ne Tv Klan live.

KLIKO KETU DHE SHIKO PROGRAMIN TELEVIZIV ZONE E LIRE VIDEO ONLINE

Zone e lire video online me Politikane, artiste, shkrimtare, gazetare, shkencetare jane çdo te premte ne Zone e Lire protagoniste, autore, apo “viktima” te ngjarjeve apo ndodhive te ndryshme duke rrefyer e deshmuar historite e tyre, e ne kete menyre, duke hedhur me shume drite mbi to. (Lezha.eu)

Leave a Reply

© 2012 Lezha Online · Subscribe:PostsComments · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress